Belediyenin minibüs ihalesine yoğun ilgi 241

Soma Belediyesinin şehiriçi minibüs ihalesine yoğun ilgi oldu. Dün Belediye düğün salonunda yapılan 6 minibüs hattı için yaklaşık 15 kişi ihaleye girdi. 4 yıllığına yapılan ihalede Soma Belediyesi 6 minibüsten 871 bin YTL gelir elde edecek. İhaleyi alan vatandaşlar Belediye ye bir yıl içinde parayı ödeyecek. Polisin girişte ve ihale sırasında geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü. Belediye düğün salonundaki ihaleye girişte üst araması yapıldı. Seyircilerinde yoğun ilgi gösterdiği ihalede komisyon başkanlığını Belediye Meclis üyesi Av.M.Ali Özkan yaptı.
13 Nolu araç için ihaleye 13 kişi katıldı. 35 bin YTL’den başlayan ihalede 4 tur sözlü teklif alındı. Sözlü tekliflerde ihaleye devam edenler yazılı olarak son tekliflerini verdi. 13 Nolu araç için en yüksek teklifi veren Kerim Dursun 92 bin YTL’ye ihaleyi kazandı. 21 Nolu araç için ihaleye 11 kişi katıldı. 3 tur sözlü teklifin ardından ihaleden çekilmeyenler yazılı tekliflerini verdi. 21 nolu araç için en yüksek teklifi 105 bin YTL ile Burhan Oskay verdi.
22 Nolu araç için ihaleye 12 kişi katıldı. Yine sözlü tekliflerin ardından yazılı tekliflerde en yüksek teklif veren Ahmet Kurum 120 bin YTL’ye 4 yıl boyunca hat sahibi oldu.
23 Nolu araç için ihaleye 12 kişi katıldı. Ali Kazak 115.600 YTL’lik teklifi ile bu hat için en yüksek teklif veren oldu.
24 Nolu araç için de ihaleye 12 kişi katıldı. 177 bin YTL ile Emin Sayın 24 nolu hattın sahibi oldu.
25 Nolu araç için 8 kişi ihaleye katıldı. 122.150 bin YTL teklifle Mehmet Tulaz 25 nolu hattın sahibi oldu